foto

Philippe Lefebvre

  • nar. 14.5.1941 (78 let)
    Alžír, Alžírsko, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Paříž jedné noci
2007 Double Face (TV film)
1992 Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
1989 Půlnoční sirény (TV film)
1985 Le transfuge
1984 Soudce
1983 Pablo est mort (TV film)
1980 Traque, La (TV film)
1978 Grands procès témoins de leur temps: Le pain et le vin, Les (TV film)

TV seriály

1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Cinéma (TV seriál)
1981 Guerre en pays neutre (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Paříž jedné noci
1992 Danseurs du Mozambique, Les (TV film)
1985 Le transfuge
1984 Manipulations (TV film)
Soudce - původní scénář
1983 Pablo est mort (TV film)

TV seriály

1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1981 Guerre en pays neutre (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Le Siffleur
2007 Můj život není romantická komedie
1989 Cruising Bar

TV seriály

2009 Drôle de famille! (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky