foto

Beatrice Frey

  • nar. 24.7.1958 (62 let)
    Thun, Bern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Až na okraj světa
2009 Císařovna Sissi (TV film)
2008 Der Nikolaus im Haus (TV film)
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
2005 Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
2001 Edelweiss (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
Stella di Mare (TV film)
Wanted
1998 Fever
Frauen lügen nicht
1997 Bella Ciao (TV film)
Der Unfisch
Fröhlich geschieden (TV film)
Qualtingers Wien
1995 Auf Teufel komm raus
Freispiel
Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
1994 Höhenangst
1993 Muttertag
1990 Sidonie (TV film)
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
1986 Das Diarium des Dr. Döblinger
Tatort - Alleingang (TV film)
1983 Karambolage
1980 Exit... nur keine Panik
Kottan ermittelt - Räuber und Gendarm (TV film)
1979 Výhružné dopisy (TV film)

TV seriály

2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
Komisař Rex (TV seriál)
Jeho poslední neděle (S09E13)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Polterabend (S02E07)
Die Prüfung (S02E02)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
Oh Kohle Mio (S01E05)
Ein Hundeleben (S01E04)
další epizody (5)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
další epizody (6)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Smolař (S05E04)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky