foto

Brigitte Strohbauer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Atropos
1987 Tatort - Atahualpa (TV film)
1982 Erbin, Die (TV film)
1980 Im Herzen des Hurrican
1977 Ratten, Die (TV film)

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace