foto

Walter Langer

  • nar. 29.10.1928 (91 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1991 Patient aus Leidenschaft
1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
Tatort - Superzwölfer (TV film)
1986 Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1979 Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1977 Der Unverbesserliche (TV film)
Glückssachen (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
1974 Einen Jux will er sich machen (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1972 Letzte Werkelmann, Der
1970 Passion eines Politikers (TV film)
1967 Der Gürtel (TV film)
1957 Ober zahlen

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1977 Peter Voss, der Millionendieb (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky