foto

Rainer Lott

  • nar. 22.9.1953 (65 let)
    Mannheim, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mannheim - Neurosen zwischen Rhein und Neckar
2014 Die Fischerin (TV film)
Eine Rolle mit Stil
2013 Alles Chefsache! (TV film)
2012 Der Uhrmacher (studentský film)
2008 O Nosáčkovi (TV film)
1998 Wettlauf mit dem Tod - Das Geiseldrama von Gladbeck (TV film)
1997 Winterblume
1995 Der Neger Weiss
Es war einmal irgendwo da draußen das Gute und das Böse
Na pokraji smrti
1994 Skleněný dům (TV film)
Tatort - Jetzt und alles (TV film)

TV seriály

2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Duell zu dritt (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1995 Scheidungsgericht (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Losberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Wie wir wurden, was wir sind (TV seriál)
1999 Anwälte der Toten (TV seriál)
1993 Jetzt und alle Zeit
1992 Türkei – Land, Leute und Sprache (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace