foto

Amanda Fairbank-Hynes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jejich nejlepší hodina a půl
2014 Klub výtržníků
Testament mládí
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2011 Jeden den
Jeden musí z kola ven
Monte Carlo
2009 Piráti na vlnách
Škola života
2008 Player
2007 Empathy (TV film)

TV seriály

2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
2009 Merlin (TV seriál)
Mágobijec (S02E07)
2007 Holby Blue (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2000 Big Kids (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky