foto

Gerhard Ernst

  • nar. 1946
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Super plán (TV film)
2008 Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2006 Karo a Pán Bůh
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Margarete Steiff (TV film)
2004 Zuckeroma (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
2001 Černá vdova
2000 Přijď, sladká smrti
1995 Geschäfte (TV film)
1991 Im Dunstkreis
1987 Tatort - Superzwölfer (TV film)

TV seriály

2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Ivonne Werner (S04E01)
2008 Polly Adler (TV seriál)
Die Asche ihrer Mutter (E04)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Muž bez paměti (S10E02)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Schweres Erbe (S04E04)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Přines mi hlavu Beethovena (S01E12)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Anatevka - Ein Dorf am See

Divadelní záznam

2016 Axel an der Himmelstür (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky