foto

Ryan McPartlin

  • nar. 3.7.1975 (42 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ryan McPartlin se narodil 3. července 1975 v Chicagu, USA. Spolu se třemi sourozenci vyrůstal na předměstí Chicaga, v Glen Ellyn. Od malička miloval sport, na střední byl dokonce kapitánem fotbalového týmu. Pilně trénoval s úmyslem hrát profesionální fotbal. Nicméně zranění ve třetím ročníku předčasně ukončilo slibně rozjetou kariéru. Promoval na University of Illinois at Urbana-Champaign, kde získal bakalářský titul v oboru hlasová komunikace. Po půlročním působení v Austrálii a na Novém Zélandu se vrátil na jižní Kalifornii s cílem stát se definitivně hercem.

V Hollywoodu paradoxně začínal jako model pro Abecrombie & Fitch. První herecká zkušenost přišla v komediálním seriálu CHŮVA K POHLEDÁNÍ 1993), kde hrál Leonarda DiCapria v parodii na Titanic. Ryan je nejvíce známý rolí Hanka Bennetta v populární mýdlové opeře PASSIONS (1999), kde nahradil Daltona Jamese v letech 2001 - 2004. Krátce vystoupil v seriálu L. A. 7 (2000) s britskou popovou skupinou S Club 7 jako "Ryan" v epizodě Mr. Muscle. Jako Riley Martin začal účinkovat v televizním sitcomu LIVING WITH FRAN (2005) spolu s Fran Drescher, který byl za rok zrušen po druhé sezóně. V úspěšném NBS seriálu CHUCK (2007) hraje mnohem zajímavější postavu Devona Woodcomba. V aktuálním romantickém sitcomu FRIENDS WITH BENEFITS (2011) vystupuje v první epizodě v roli Evana.

Charismatický převážně seriálový herec se sexy hlubokým hlasem je tváří parfému Kate Walsh s názvem Boyfriend. Ve videoklipu country dua Sugarland byl unesen zpěvačkou Jennifer Nettles. Své volno tráví na kurzech hraní a jeho další vášní jsou téměř všechny sportovní aktivity jako golf, fotbal, basketbal, potápění, tenis a samozřejmě posilování. Ryan se stará o své fyzické zdraví i ostatních jako certifikovaný osobní trenér. Dne 26. října 2002 se oženil s herečkou Danielle Kirlin, mají spolu dva syny.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hunter Killer
2016 Heaven Sent
2015 A Kind of Magic
Babysitter's Black Book (TV film)
The Flight Before Christmas (TV film)
2014 Salvation (TV film)
2013 Friend Request (TV film)
Right Kind of Wrong, The
2012 Mr. Christmas (TV film)
2011 Game Time: Tackling the Past (TV film)
J. Edgar
2010 Clutch Powers 4D Adventure, A
LEGO: Clutch Powers zasahuje
2009 Super Capers
Zlatokopka (TV film)
2006 Model Family (TV film)
Shadow Effect, The
2003 King of the Ants

TV seriály

2014 Bad Judge (TV seriál)
Mystery Girls (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
2012 Daybreak (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Sára (S05E12)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
Rodinný podnik (S10E16)
další epizody (4)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
další epizody (17)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a první hádka (S04E07)
další epizody (21)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a vysněná práce (S02E19)
další epizody (8)
2008 Swingtown (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a sensei (S02E09)
další epizody (11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
Chuck a univerzita (S01E07)
další epizody (8)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Living with Fran (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1999 Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)

Dokumentární

2010 Chuck Fu and Dim Sum

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace