foto

David Klass

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Emperor
2004 Kráčející skála
2001 V čase motýlů (TV film)
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
1998 Hranice zoufalství
1997 Sběratel polibků

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
Stará parta (S09E08)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace