foto

Dan Schalk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Dear Dumb Diary (TV film)
Highland Park
2012 Skoro dospělá
2011 Máslo
2010 Na tuhle nemám
Successful Alcoholics
2009 Rukojmí
2008 Suprhrdina
2007 Na domácí půdě
2006 Panna z Juarezu
Pucked
Škola svádění
2003 Strýček Nino
2002 Dot
Journey of Redemption
1992 Meet the Parents
1990 Ultra válečník

TV seriály

2019 Splitting Up Together (TV seriál)
Annie, Are You Okay? (S02E14)
2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Oceanside (E07)
Kase (E04)
další epizody (4)
2017 Crashing (TV seriál)
Artie Lange (S01E01)
Love (TV seriál)
While You Were Sleeping (S02E03)
On Lockdown (S02E01)
2016 Love (TV seriál)
The End of the Beginning (S01E10)
Closing Title Song (S01E08)
Andy (S01E06)
další epizody (6)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Two Funerals (S07E11)
další epizody (8)
2014 Married (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
Flu Season 2 (S06E19)
další epizody (8)
2013 Save Me (TV seriál)
The Book of Beth (E01)
Nová holka (TV seriál)
Svatba jako řemen (S02E25)
První rande (S02E21)
Rychle tvrdnoucí tmel (S02E19)
další epizody (5)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Recall Vote (S06E07)
Filibuster (S06E06)
další epizody (4)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vana (S02E10)
Premenstruační syndrom (S02E07)
Předskokan (S02E03)
další epizody (4)
2008 Welcome to the Captain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace