foto

Thomas Coombes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arcadia
2015 Skandální život Lady Worsley (TV film)
2013 Scar Tissue
2011 Halloween: H33
Peter
Screwed
Superman: Requiem
2009 Morris: A Life with Bells On

TV seriály

2020 Small Axe (TV seriál)
White House Farm (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Hatton Garden (TV seriál)
London Kills (TV seriál)
2018 Save Me (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Missing Persons (S03E04)
The Zero Option (S03E03)
Run Rabbit Run (S03E02)
další epizody (4)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Ctihodná žena (TV seriál)
The Hollow Wall (E07)
2015 Cuffs (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Mr Hyde (E02)
další epizody (4)
2014 Suspects (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
Count Arthur Strong (TV seriál)
Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Man Down (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky