foto

Jaime Pressly

  • nar. 30.7.1977 (40 let)
    Kinston, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pri pohľade na mladú herečku Jaime Pressly zaujme každého v prvom rade jej postava, ktorá je výsledkom jedenásťročného štúdia gymnastiky a tanca. Vyštudovala strednú školu v Kalifornii, kam sa presťahovala spolu so svojou matkou, sestrou a bratom v čase rozvodového konania jej rodičov. V 15 rokoch sa osamostatnila a pustila sa do života na vlastnú zodpovednosť.

Pressly odštartovala svoju filmovú kariéru ako dablérka Drew Barrymore vo filme Poison Ivy. Do povedomia divákov sa zapísala ako nadaná tanečníčka Audrey v seriáli Jack & Jill, kde si zahrala po boku Amandy Peet a Simona Rexa, ktorý sa stal na určité obdobie jej partnerom i v súkromnom živote. Pressly chcela vyťažiť maximum zo svojej dokonalej postavy na zviditelnenie jej osoby, a preto prijala dvakrát ponuky od pánskeho časopisu Playboy. Zaregistrovať sme ju mohli tiež v hudobnom klipe skupiny Aerosmith Girls of Summer a Tained Love od Marilyna Mansona.

V súčasnosti je Pressly hviezdou úspešného seriálu stanice NBC My Name Is Earl, za ktorý bola v júny 2006 nominovaná na cenu Emmy.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Austin Found
2014 Abby in the Summer
Panenka z pekla (TV film)
Pár nenormálních aktivit 2
2012 Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The
2011 6 Month Rule
2010 Kouřová clona (TV film)
Kráska mezi muži (TV film)
Venus & Vegas
2009 Kámoš k pohledání
Rex (TV film)
2008 Horton
2006 DOA: Na život a na smrt
Vegas Baby
2005 Cruel World
Karate Dog (TV film)
Modelky na zabití
2004 Evel Knievel (TV film)
Torque: Ohnivá kola
2003 Alligator Point (TV film)
2002 Footprints
Johnny Chronicles, The (TV film)
Ostrov zapomnění
2001 Bulšit
Profesionál
Supersvůdníci
Špinavej Joe
2000 Best Actress (TV film)
Poor White Trash
100 sladkých holek
1999 Inferno
Trash
1998 Pán ringu
Poslední mejdan
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
Journey: Absolution, The
Proti mužům zákona
Žoldák (TV film)

TV seriály

2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (14)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (24)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (24)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (9)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
Push (TV seriál)

Dokumentární

2003 Totally Gay! (TV film)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Blue Collar Comedy: Ten Years of Funny (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Módní policie (TV pořad)
2001 Comedy Central Canned Ham: Joe Dirt (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace