foto

Jaime Pressly

  • nar. 30.7.1977 (42 let)
    Kinston, North Carolina, USA

Biografie

Pri pohľade na mladú herečku Jaime Pressly zaujme každého v prvom rade jej postava, ktorá je výsledkom jedenásťročného štúdia gymnastiky a tanca. Vyštudovala strednú školu v Kalifornii, kam sa presťahovala spolu so svojou matkou, sestrou a bratom v čase rozvodového konania jej rodičov. V 15 rokoch sa osamostatnila a pustila sa do života na vlastnú zodpovednosť.

Pressly odštartovala svoju filmovú kariéru ako dablérka Drew Barrymore vo filme Poison Ivy. Do povedomia divákov sa zapísala ako nadaná tanečníčka Audrey v seriáli Jack & Jill, kde si zahrala po boku Amandy Peet a Simona Rexa, ktorý sa stal na určité obdobie jej partnerom i v súkromnom živote. Pressly chcela vyťažiť maximum zo svojej dokonalej postavy na zviditelnenie jej osoby, a preto prijala dvakrát ponuky od pánskeho časopisu Playboy. Zaregistrovať sme ju mohli tiež v hudobnom klipe skupiny Aerosmith Girls of Summer a Tained Love od Marilyna Mansona.

V súčasnosti je Pressly hviezdou úspešného seriálu stanice NBC My Name Is Earl, za ktorý bola v júny 2006 nominovaná na cenu Emmy.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Austin Found
2014 Abby in the Summer
Panenka z pekla (TV film)
Pár nenormálních aktivit 2
2012 Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The
2011 6 Month Rule
2010 Kouřová clona (TV film)
Kráska mezi muži (TV film)
Venus & Vegas
2009 Kámoš k pohledání
Rex (TV film)
2008 Horton
2006 DOA: Na život a na smrt
Vegas Baby
2005 Cruel World
Karate Dog (TV film)
Modelky na zabití
2004 Evel Knievel (TV film)
Torque: Ohnivá kola
2003 Alligator Point (TV film)
2002 Footprints
Johnny Chronicles, The (TV film)
Ostrov zapomnění
2001 Bulšit
Profesionál
Supersvůdníci
Špinavej Joe
2000 100 sladkých holek
Best Actress (TV film)
Poor White Trash
1999 Inferno
Trash
1998 Poslední mejdan
Pán ringu
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
Journey: Absolution, The
Proti mužům zákona
1996 Žoldák (TV film)

TV seriály

2020 Máma (TV seriál)
Texas Pete and a Parking Lot Carnival (S07E19)
A Judgy Face and Your Grandma's Drawers (S07E18)
Beef Baloney Dan and the Hot Zone (S07E17)
další epizody (9)
2019 Máma (TV seriál)
Higgledy-Piggledy and a Cat Show (S07E10)
Tuna Florentine and a Clean Handoff (S07E09)
Hot Butter and Toxic Narcissism (S07E08)
další epizody (20)
2018 Máma (TV seriál)
Foot Powder and Five Feet of Vodka (S06E11)
Flamingos and a Dance-Based Exercise Class (S06E10)
Pork Loin and a Beat-Up Monte Carlo (S06E09)
další epizody (11)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Four (S01E04)
Máma (TV seriál)
Too Many Hippies and Huevos Rancheros (S05E07)
Smooth Jazz and a Weird Floaty Eye (S05E06)
Poodle Fuzz and a Twinge of Jealousy (S05E05)
další epizody (7)
2016 Máma (TV seriál)
Lockjaw and a Liquid Diet (S04E22)
A Few Thongs and a Hawaiian Funeral (S04E21)
A Cricket and a Hedge Made of Gold (S04E20)
další epizody (21)
2015 Máma (TV seriál)
Atticus Finch and the Downtrodden (S03E22)
Mahjong Sally and the Ecstasy (S03E21)
Pure Evil and a Free Piece of Cheesecake (S03E20)
další epizody (20)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Fun Girl Stuff and Eternal Salvation (S02E22)
Patient Zero and the Chocolate Fountain (S02E21)
Sick Popes and a Red Ferrari (S02E20)
další epizody (9)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Kapela pro děti (S03E19)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Chůvička (S01E21)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Surro-gate (S05E01)
The Surrogate (S04E10)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (14)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (24)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (24)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (9)
Vincentův svět (TV seriál)
Nové auto (S02E02)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Malá mořská čarodějka, část první (S05E01)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
Push (TV seriál)

Dokumentární

2003 Totally Gay! (TV film)

Hudební videoklipy

2001 Marilyn Manson - Tainted Love (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Blue Collar Comedy: Ten Years of Funny (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Módní policie (TV pořad)
2001 Comedy Central Canned Ham: Joe Dirt (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(179)