foto

Christopher Canaan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 Hra o čas
1997 Bridge of Time (TV film)
Robinson Crusoe
Strážci Apokalypsy (TV film)
1996 Murder at My Door (TV film)
1995 Great Elephant Escape, The (TV film)
1994 Oběti zloby (TV film)
1993 Nesplněné sliby (TV film)
Sňatek s mafií (TV film)
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)
Vražedný omyl (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Hitler's Daughter (TV film)
1983 Happy Endings (TV film)

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Final Showdown: Part 2 (S09E24)
The Final Showdown: Part 1 (S09E23)
Reel Rangers (S09E22)
další epizody (14)
2000 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Faith (S09E10)
Child of Hope (S09E09)
Retribution (S09E08)
další epizody (23)
1999 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Matter of Faith (S08E12)
Full Recovery (S08E11)
Rise to the Occasion (S08E10)
další epizody (24)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
On the Border (S07E11)
Eyes of a Ranger (S07E10)
Paradise Trail (S07E09)
další epizody (24)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Small Blessings (S06E12)
A Woman's Place (S06E11)
Rainbow's End (S06E10)
další epizody (25)
1996 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
A Ranger Christmas (S05E13)
The Deadliest Man Alive (S05E12)
Lucky (S05E11)
další epizody (28)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
The Covenant (S04E11)
Whitewater: Part 2 (S04E10)
Whitewater: Part 1 (S04E09)
další epizody (22)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tygří oko (S03E10)
Odplata (S03E09)
Pod palbou (S03E08)
další epizody (23)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Noc gladiátora (S02E10)
Nevinný člověk (S02E09)
Nevyrovnané účty (S02E08)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

1979 Mrs. Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace