foto

Pascal Langdale

  • nar. 5.9.1973 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Morris: A Life with Bells On
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Ocelová past
Okouzleni tancem
2004 Fantom opery

TV seriály

2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
The Spy Who Loved Murdoch (S12E05)
2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přepadení (S03E08)
Saving Hope (TV seriál)
A Stranger Comes to Town (S05E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Brooklyn Housing (S07E05)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
V plamenech (S01E04)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Spring Hill (S02E09)
Prastarý mnich (S02E08)
Rudá skříňka (S02E07)
další epizody (5)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Sizzurp (S01E05)
Království (TV seriál)
Za jakou cenu (S03E04)
Oheň (S02E22)
Uprchlík (S02E20)
další epizody (4)
2014 Bitten (TV seriál)
2013 Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v dámském oblečení (S06E08)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Priority of Life (S04E17)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
Moje rodina (TV seriál)
Podivné Vánoce 2039 (S09E10)
2006 Komparz (TV seriál)
David Bowie (S02E02)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Svět za 50 let (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace