foto

Pascal Langdale

  • nar. 5.9.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Morris: A Life with Bells On
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Ocelová past
Okouzleni tancem
2004 Fantom opery

TV seriály

2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Špionka, která milovala Murdocha (S12E05)
2017 Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přepadení (S03E08)
Saving Hope (TV seriál)
A Stranger Comes to Town (S05E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Brooklyn Housing (S07E05)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
V plamenech (S01E04)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Spring Hill (S02E09)
Prastarý mnich (S02E08)
Rudá skříňka (S02E07)
další epizody (5)
Bitten (TV seriál)
Truth, Changes, Everything (S03E10)
Shock the System (S03E09)
Rule of Anger (S03E06)
další epizody (4)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Sizzurp (S01E05)
Bitten (TV seriál)
Bad Dreams (S02E07)
Království (TV seriál)
Za jakou cenu (S03E04)
Oheň (S02E22)
Uprchlík (S02E20)
další epizody (4)
2014 Bitten (TV seriál)
Ready (S01E13)
Caged (S01E12)
Settling (S01E11)
další epizody (6)
2013 Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Tipping Point (S03E16)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v dámském oblečení (S06E08)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Priority of Life (S04E17)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
Moje rodina (TV seriál)
Podivné Vánoce 2039 (S09E10)
2006 Komparz (TV seriál)
David Bowie (S02E02)
2004 Profil vraha (TV seriál)
Soucit na ostří nože (S02E04)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Svět za 50 let (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky