foto

Tadeusz Lampka

  • nar. 10.6.1951 (68 let)
    Elblag, Warminsko-Mazurskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2015 Wkręceni 2
2013 Baczyński
Wkręceni
2011 Och, Karol 2
2008 Nie kłam, kochanie
2007 Dlaczego nie!
2006 Tylko mnie kochaj
2004 Už nikdy!
2003 Zróbmy sobie wnuka
2000 To my
Zakochani

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Grzechy przeszłości (S05E10)
Nowe życie (S05E09)
Rodziny się nie wybiera (S05E08)
další epizody (23)
2018 Oko za oko (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (26)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2011 Jan Pavel II. - hledal jsem vás

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky