foto

Joanna Doroszkiewicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Jasminum
2004 Šrámy
2003 Powiedz to, Gabi
Žurek
2001 Zaklínač - set dekoratér
2000 To jsem já, zloděj - set dekoratér

TV seriály

2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Szwadron (E11)
další epizody (13)
2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (26)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)
další epizody (13)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky