foto

Kye-nam Myeong

  • nar. 26.7.1952 (67 let)
    Kongdžu, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Megi
2018 Daebueobja : soul aen kaesi
Gunsan: geowireul noraehada
2017 Chamoihyanggi
Eunha
Ojangguneui baltob
Útěk z Hašimy
2016 Jungdoknoraebang
Nahollo hyooga
Woori sonja beseuteu
2015 Choin
Manim
Sungsilhan naraui aellisu
Yeogosaeng
Yeoja jeonjaeng : biyeolhan geolae
2014 Annyeong, tooee
Deulgaedeul
Watnikkyeo
2013 Berlínská mise
Cheongya
2012 Národní bezpečnost
Podezřelý X
2011 Maseuteokeullaeseuui sanchaek
2010 Yeoldup bunui kamjung
2007 Salgyeol
2006 Modoodeul, kwaenchanhayo?
Sonnimeun wangida
2005 Yeokjeonui myeong-su
2002 24
Zabij systém
2001 Adresát neznámý
Běž!
1999 Bukkyeong banjeom
Lee Jae-sueui nan
Sanjeon sujeon
1998 Areumdaun shijeol
Gga
Jaguimo
1997 Bbeuajong
Beibi seil
Sekai dakteo
Zelená rybka
1996 Bon too kil
Naeilro heureuneun kang
Neohuiga jazzreul midneunya
Okvětní lístek
1995 Doneul gajgo twieola
Ggorichineun namja
Heeodeuleseo
1994 Sae sang bakuro

TV seriály

2018 Nat peulleideu (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
2013 Jikjangui shin (TV seriál)
Sileobgeubyeo romaenseu (TV seriál)
2012 Yooryung (TV seriál)
2011 Yeoje (TV seriál)
2010 Gichalbirok (TV seriál)
2003 Joheun saram (TV seriál)
Nun saram (TV seriál)
2002 Gahwamansaseong (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
2000 Hakgyo 3 (TV seriál)
Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
1999 Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Hakgyo (TV seriál)
1998 Miseuteo Q (TV seriál)
1997 Pa rang sae neun it da (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace