foto

Wolfgang Koch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Tatort - Hahnenkampf (TV film)
Tatort - Morde ohne Leichen (TV film)
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
Tatort - Mein ist die Rache (TV film)
1995 Tatort - Die Freundin (TV film)
1994 Tatort - Ostwärts (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1992 Tatort - Kinderspiel (TV film)
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)
Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)
1989 Tatort - Blinde Angst (TV film)
1987 Tatort - Der letzte Mord (TV film)
Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
Tatort - Superzwölfer (TV film)
Tatort - Wunschlos tot (TV film)
1986 Tatort - Das Archiv (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1985 Tatort - Nachtstreife (TV film)
Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1984 Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1980 Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1979 Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1977 Staatsoperette (TV film)
1976 Armut (TV film)

TV seriály

1978 Guglhupf (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1992 Letter to Peter, on Saint François d'Assise by Olivier Messiaen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky