foto

Kó Nišimura

  • nar. 25.1.1923
    Sapporo, Japonsko
  • zem. 29.4.1997 (74 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Kaseifu ha mita! 15 (TV film)
1994 Shijushichinin no shikaku
1991 Curibaka nišši 4
1988 Teito monogatari
1986 Inujini sesi mono
1984 Kúkai
1983 Džinsei gekidžó
1982 Kikenna šamen (TV film)
Lovec medvědů
1981 Kucukake Tokidžiró (TV film)
1979 Kósacu
Sóčó no kubi
Á nomugi tóge
1978 Džiken
Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
Nihon no don: Kankecuhen
Ogin-sama
1977 Dorodarake no džundžó
Hokuriku dairi sensó
Jakuza sensó: Nihon no don
1976 Banka
Horká stopa
Čókósó hoteru sacudžin džiken
1975 Kinkanšoku
Kokuso sezu
Sakura no mori no mankai no šita
1974 Dacugoku Hirošima sacudžinšú
Gojókiba: Oni no Hanzó jawahada koban
Kareinaru ičizoku
1973 Cugarská píseň Džongara
Goyôkiba: Kamisori Hanzô jigoku zeme
Lady Snowblood
1972 Gojókiba
Kigeki: Onna uridashimasu
1971 Sensó to ningen II: Ai to kanašimi no sanga
1970 Denki kurage
Zatóiči abare himacuri
1969 Arai umi
Burakku comedi
Drifters desu jo! Tokkun tokkun mata tokkun
Kuro bara no jakata
Nidaime wakaojabun
Sasayaki no Jô
Yoen dokufuden: Hitokiri okatsu
1968 Akumjó džúhačiban
Botan-dōrō
Hanayahanaru shôtai
Hibotan bakuto: iššuku ippan
Kaidan: Hebionna
Kigeki hatsumoude resha
Kigeki: Hačúrui
Kjúkecu dokurosen
Kuro tokage
Neon taiheiki
Nihon guerrilla džidai
Zatôichi kenka-daiko
1967 Aru korošija no kagi
Bakudan otoko to iwareru aicu
Hanafuda tósei
Izu no odoriko
Kigeki: Kjúkó rešša
Zatōichi rōyaburi
Zoku Óoku maruhi monogatari
1966 Abare Goemon
Bakuto šičinin
Dokondžó taišó
Džúičinin no samurai
Kiba Ókaminosuke: Džigoku giri
Nihon ankokugai
Odoshi
Zběsilost
Úvod do antropologie
1965 Anko cubaki wa koi no hana
Kaidan semuši otoko
Nemuri Kjóširó: Endžóken
Suspense per un assassino
Taiheiyo kiseki no sakusen: Kisuka
1964 Bakumacu zankoku monogatari
Goben no cubaki
Kunoiči kešó
Nikutai no seisô
Rudá vražedná touha
Sanpo suru reikyusha
Sanpo suru reikyusha
Zúzúšii jacu
1963 Bakurô ichidai
Daidokoro taiheiki
Daisan no akumyo
Džúsannin no šikaku
Echizen take-ningyo
Kronika psaná mečem
Křídla nad Tichým oceánem
Miren
Mušukunin becučó
Nebe a peklo
Rikugun zangjaku monogatari
Wanwan čúšingura
Širo to kuro
1962 Burari burabura monogatari
Curry rice
Gan no tera
Gang tai Gang
Ika naru hoshi no moto ni
Jósei gorasu
Příběh nindži
Tókjówan
1961 Hitorine
Macukawa džiken
Minami no kaze to nami
Shinko no otoko
Tělesná stráž
Vepři a válečné lodě
Wakai ôkami
Wakarete ikiru toki mo
Zero no šóten
Šima no sehiro no ojabunšú
Šinku no otoko
1960 Aru kjóhaku
Ašita hareru ka
Chi no hate ni ikuru mono
Džúrokusai
Ginza no oníčan čósen su
Kemono no nemuri
Kendžú buraičó: Nukiuči no rjú
Kuroi gašú: Aru sarariman no šógen
Nami no tó
Sabita kusari
Zlý chlap spí dobře
1959 Dynamite ni hi o cukero
Ginza senpúdži
Můj druhý bratr
Niguruma no uta
Sono kabe o kudake
Tokyo Romance Way
Tóbóša
Šimizu no abarenbó
1958 Araši no naka o cuppašire
Ašita o kakeru otoko
Ginza no sabaku
Jaró to ógon
Joidore júrei
Joru no kiba
Joru no ókami
Kiri no naka no otoko
Kokoro to nikutai no tabi
Kurenai no cubasa
Tokyo no bus girl
Uloupená vášeň
1957 Korošita no wa dare da
Nikutai no hankó
Umi no jaródomo
Wataši wa zenkamono de aru
Waši to taka
Široi nacu
1956 Barmská harfa
Gjúnjúja Frankie
Niko-yon monogatari
1954 Okuman čódža

TV seriály

1995 Daichi no ko (TV seriál)
1984 Miyamoto Musashi (TV seriál)
1982 Kemonomichi (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
1977 Fušoku no kózó (TV seriál)
1976 Shin Zatoichi (TV seriál)
1974 Kizu darake no tenši (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
Kozure ókami (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace