foto

Frank Engster

  • nar. 1972
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
Stíny spravedlnosti (TV film)
Tatort - Oben und Unten (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
2002 Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Tunel
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)

TV seriály

2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Monster (2) (S12E11)
Das Monster (1) (S12E10)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky