foto

Fritz Schmiedel

  • nar. 26.3.1906
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 10.10.1979 (73 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
Was weiß man denn... (TV film)
1967 Der Befehl (TV film)
Der Trinker (TV film)
1966 Adrian, der Tulpendieb
1964 Wachet und singet (TV film)
1963 Die Abrechnung (TV film)
Ein Alibi zerbricht
1962 Leutnant Gustl (TV film)
1960 Mit 17 weint man nicht
Posvícení
Šestnáctiletá
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
Claudia
Der Mann, der sich verkaufte
1958 Colombe (TV film)
César (TV film)
1957 Noch minderjährig
1956 Fuhrmann Henschel
1955 Das heilige Experiment (TV film)
1954 Drei vom Varieté
1950 Cordula
1949 Mission à Tanger
Mlčení moře
1948 Hin und her
Přehlídka ztraceného času

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Die Kobibs'chen des Mr. Miggletwitcher (divadelní záznam)
1966 Das große Geschäft (divadelní záznam)
1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam)
Die Bekehrung des Ferdys Pistora (divadelní záznam)
1954 Was ihr wollt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky