foto

Anatolij Kotěňov

  • nar. 25.9.1958 (62 let)
    Suchumi, Gruzie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Humorista
Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2017 Spacewalker
Sčastě iz oskolkov (TV film)
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2015 Glavnyj
2013 Metro
2012 Rusalka (TV film)
2007 07-j meňajet kurs
Kod apokalipsisa
2006 Džonik (TV film)
Proryv
2003 Blagoslovitě ženščinu
2001 Bílé peklo
Povodyr
1999 Ljubiť po-russki 3: Gubernator
1998 Kontrakt so smerťju
1997 Dezertir
1996 Ljubiť po-russki 2
Бег от смерти
1995 Četvjortaja planěta
1993 Stambulskij tranzit
1992 Zvězda šerifa
1991 Otkrovenije Ioanna Pervopečatnika
1990 Déjà vu
1989 Navažděnije
1988 Vy čjo, staričjo?
Častnyj vizit v německuju kliniku
1985 Matros Železňak
Snajpery
1984 Něizvestnyj soldat (TV film)

TV seriály

2020 Proty tečiji (TV seriál)
2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Nachalka (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Schvatka (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Kidněping (E08)
Obratnyj otsčjot (E07)
Nasledstvo (E06)
další epizody (8)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Zapasnoj variant (S02E51)
Brakovannyj tovar (S02E50)
Prekrasnaja Abigal (S02E13)
další epizody (8)
2012 Ně uchodi (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Mať (E06)
Spasti bossa (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (17)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (15)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Stariki (S03E03)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Obrjad posvjaščenija (E02)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Kazačij razjezd (S06E08)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Obed u ljudojeda (S02E02)
2003 Undina (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Smerť radi smerti (S01E04)
1986 Sekretnyj farvater (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky