foto

Rosalie Craig

  • nar. 30.5.1980 (39 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 As You Like It (divadelní záznam)
London Road
2013 Macbeth (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Lovesick (TV seriál)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S09E07)
2009 Miranda (TV seriál)
Práce (S01E03)
National Theatre Live (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace