foto

Christopher Wagelin

  • nar. 2.11.1978 (39 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jimmie
Stockholm: Miluj svého únosce
2017 Borg/McEnroe
2015 Beck - Rum 302 (TV film)
Kruh
2014 Gentlemen
2012 Snadný prachy II
2011 Juni
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime
2010 Snadný prachy
2009 I skuggan av värmen

TV seriály

2017 Hassel (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Viva Hate (TV seriál)
Welcome to Sweden (TV seriál)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)

Dokumentární

2012 Fanny, Alexander & jag

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace