foto

Christopher Wagelin

  • nar. 2.11.1978 (40 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jimmie
Stockholm: Miluj svého únosce
2017 Borg/McEnroe
2015 Kruh
2014 Gentlemen
2012 Snadný prachy II
2011 Juni
2010 Snadný prachy
2009 I skuggan av värmen

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve jménu pravdy (S06E02)
2017 Hassel (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Pokoj 302 (S05E01)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Viva Hate (TV seriál)
Welcome to Sweden (TV seriál)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime (E05)
Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Dokumentární

2012 Fanny, Alexander & jag

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace