foto

Gabe Grey

  • nar. 1.10.1982 (37 let)
    Karáčí., Pákistán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Samanthology
We
2018 Hellmington
2017 Becoming Burlesque
Sebastian
2015 Beeba Boys
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2010 Toilet
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)

TV seriály

2019 Tokens (TV seriál)
2018 Night Owl (TV seriál)
2016 The Bro Project (TV seriál)
2015 Dívka odjinud (TV seriál)
Here Comes the Night (S05E07)
Clear Eyes, Fae Hearts (S05E06)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
Like Hell: Part 1 (S05E01)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Fifth Column (S02E08)
další epizody (6)
Nikita (TV seriál)
Pay-Off (S04E04)
2010 Nikita (TV seriál)
The Guardian (S01E05)
Pouštění žilou (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
No Quarter (S01E04)
Walter's Walk (S01E02)
2008 Hranice (TV seriál)
Good Intentions (S02E09)

Dokumentární

2010 No není to divné? (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky