foto

Elliot Graham

  • nar. 8.6.1976 (41 let)
    Claremont, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Velká hra
2015 Steve Jobs
2014 Odpad
2011 Neklid
2008 Milk
Oko bere
2006 Superman se vrací
2005 Golfový sen
2001 Zkurvená existence

TV seriály

2011 Šéf (TV seriál)
Listen (S01E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mnoho povyku pro nic

Dokumentární

2011 Invisible Art/Visible Artists

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace