foto

Karl Krittl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Heldenfrühling
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Sidonie (TV film)
1983 Karambolage
Mich wundert, daß ich so fröhlich bin (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Vor Sonnenuntergang (TV film)
Weekend im Paradies (TV film)
1979 Traumbus
1976 Bomber & Paganini
1975 Change
Malá se sladkou
1974 Einen Jux will er sich machen (TV film)
1972 Defraudanten (TV film)
Strach brankáře při penaltě
1971 Gestrickte Spuren (TV film)
Mein Vater, der Affe und ich
1970 Zug fährt Wiental (TV film)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Liebe durch die Hintertür
1967 Der Schandfleck (TV film)
Susanne, die Wirtin von der Lahn
1961 Eduard III (TV film)
1959 Der Fall Pinedus (TV film)

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Wunschlos tot (S01E196)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1983 Místo činu (TV seriál)
Mord in der U-Bahn (S01E150)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Veränderungen (E18)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Stille Nacht (E11)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)
1979 Lasst uns lügen (divadelní záznam)
1978 Das Manöverkind (divadelní záznam)
Spät, aber doch (divadelní záznam)
1977 Der teure Johann (divadelní záznam)
1976 Die Zeitungsbraut (divadelní záznam)
1975 Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1974 Gegen Torheit gibt es kein Mittel (divadelní záznam)
1972 Alles, nur nicht heiraten (divadelní záznam)
Das Gewürzkrämerkleeblatt oder Die unschuldigen Schuldigen (divadelní záznam)
1970 Der Querulant (divadelní záznam)
Die verlorene Hochzeitsnacht (divadelní záznam)
1969 Die Eintagsfliege (divadelní záznam)
Er hat Glück mit Monika (divadelní záznam)
1968 Der Glückselefant (divadelní záznam)
Der richtige Irrtum (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1967 Angelika schafft Ordnung (divadelní záznam)
Der Heiratsgegner (divadelní záznam)
Der Jäger vom Fall (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky