foto

Adam Wolfe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Den nezávislosti: Nový útok
2015 Stonewall
2014 V hledáčku střelce
2013 Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
Útok na Bílý dům
2003 Syndrom (TV film)
2001 Hlad po tanci (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Jesse Ventura Story, The (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
Kufr plný drog (TV film)
1992 Děs v hlavě
1991 Kvílení vlkodlaků 6
1990 Kokain
Pronásledovatelé 2
1988 Hide and Go Shriek

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S02E10)
Outside the Wire (S02E07)
All That Matters (S02E04)
další epizody (8)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
The Exchange (S01E08)
Collapse (S01E05)
Other Lives (S01E02)
další epizody (4)
2014 Matador (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
8 Seconds (S01E07)
The Cancer (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Heathridge Manor (S07E19)
A Family Affair (S07E16)
Snake Eyes (S07E13)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
There's No Place Like Home (S07E07)
Painless (S07E04)
další epizody (7)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Co se děje doma (S06E10)
Prostřední muž (S06E07)
Řezník se vrací (S06E03)
další epizody (7)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ochrana svědků (S05E09)
Prázdný pohled (S05E06)
Vraždy na zakázku (S05E03)
další epizody (8)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Mistrovské dílo (S04E08)
Instinkty (S04E06)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S15E02)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
The Rusty Nail (S01E03)
další epizody (4)
Side Order of Life (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
Job 31:5-6 (S01E08)
Matthew 12:25 (S01E05)
Genesis 27:29 (S01E02)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
Too Little, Too Late (S06E18)
další epizody (5)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Sins of the Fathers (S06E09)
Leap of Faith (S06E07)
The Hunter, Hunted (S06E05)
další epizody (7)
Západní křídlo (TV seriál)
An Khe (S05E14)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Surrender (S05E06)
Lockdown (S05E03)
další epizody (6)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Judgment Day: Part 1 (S04E05)
The Chosen Few (S04E02)
další epizody (7)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Adam 55-3 (S03E05)
September Tenth (S03E02)
další epizody (7)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Know Thyself (S02E08)
Four Days (S02E03)
další epizody (9)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
Impulse (S01E07)
Patterns (S01E03)
1998 Mercy Point (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

1987 Athens, Ga. - Inside/Out

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace