foto

Sissy Löwinger

  • nar. 22.6.1941
    Graz, Rakousko
  • zem. 25.9.2011 (70 let)
    Altlengbach, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Phettbergs nette Leit Show
1993 Der Rabenvater (TV film)
Drei Dorfheiligen, Die (TV film)
Wenn der Hahn kräht (TV film)
1979 Himmel, Scheich und Wolkenbruch
1974 Příběhy kožených kalhot
1970 Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
Komm, liebe Maid und mache
1969 Donnerwetter! Donnerwetter! Bonifatius Kiesewetter
Frau Wirtin hat auch eine Nichte
Liebe durch die Hintertür
Unser Doktor ist der Beste
1968 Engel der Sünde
Immer Ärger mit den Paukern
1967 Der Schandfleck (TV film)
1965 Das ist mein Wien
1963 Sing, aber spiel nicht mit mir
1962 Vor Jungfrauen wird gewarnt
1961 Saison in Salzburg
1960 Das Dorf ohne Moral

TV seriály

2006 Kupetzky (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 O Josef (divadelní záznam)
1992 Die verliebten Frauen vom Hörndlhof (divadelní záznam)
Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
1987 Brautschau mit Hindernissen (divadelní záznam)
Der Witwer und die Witwe (divadelní záznam)
1986 Liebe wie's im Büchel steht (divadelní záznam)
1984 Der Hausfreund (divadelní záznam)
Der Hecht im Karpfenteich (divadelní záznam)
1982 Alles in Ordnung (divadelní záznam)
1981 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Der verlorene Bräutigam (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1980 Rudi macht's richtig (divadelní záznam)
1979 Der Fehltritt (divadelní záznam)
Der unschuldige Sünder (divadelní záznam)
Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
Liebe mal drei (divadelní záznam)
1978 Das Manöverkind (divadelní záznam)
Liebe tiefgekühlt (divadelní záznam)
Spät, aber doch (divadelní záznam)
1977 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
Der teure Johann (divadelní záznam)
Ein Kind muß her (divadelní záznam)
1976 Die Zeitungsbraut (divadelní záznam)
Hochzeit ohne Braut (divadelní záznam)
1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
Graf Schorschi (divadelní záznam)
1973 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die falsche Annonce (divadelní záznam)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
Alles, nur nicht heiraten (divadelní záznam)
Liebe macht blind (divadelní záznam)
1971 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Baden streng verboten (divadelní záznam)
Die Roßkur (divadelní záznam)
Hugo in Ängsten (divadelní záznam)
1970 Das Millionenbett (divadelní záznam)
Die späte Heirat (divadelní záznam)
Die verlorene Hochzeitsnacht (divadelní záznam)
1969 Der Schützenkönig (divadelní záznam)
Die Eintagsfliege (divadelní záznam)
Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
Er hat Glück mit Monika (divadelní záznam)
St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
1968 Der richtige Irrtum (divadelní záznam)
Irinka (divadelní záznam)
Karin, was machst Du? (divadelní záznam)
Schicksal (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1967 Der Heiratsgegner (divadelní záznam)
Der alte Geizkragen (divadelní záznam)
Die Geierwally (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die große Schuld (divadelní záznam)
1966 Alles in Ordnung (divadelní záznam)
Anna Gorth (divadelní záznam)
Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1963 Ehestreik (divadelní záznam)
1962 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1961 Das Mädchen mit dem Zucker (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Drei Dorfheiligen, Die (TV film)

Divadelní záznam

2018 O Josef (divadelní záznam)
1987 Brautschau mit Hindernissen (divadelní záznam)
Der Witwer und die Witwe (divadelní záznam)
1985 Der keusche Josef (divadelní záznam)
1982 Alles in Ordnung (divadelní záznam)
1981 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Der verlorene Bräutigam (divadelní záznam)
1980 Rudi macht's richtig (divadelní záznam)
1979 Der unschuldige Sünder (divadelní záznam)
Liebe mal drei (divadelní záznam)
1978 Spät, aber doch (divadelní záznam)
1977 Der teure Johann (divadelní záznam)
1976 Hochzeit ohne Braut (divadelní záznam)
1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1973 Die falsche Annonce (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 ARGE Talkshow (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2005 Hello Austrofred - Hello Vienna (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky