foto

Mark Schlichter

  • nar. 15.12.1962 (56 let)
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Alfons Třasořitka
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV film)
2014 Zorn - Tod und Regen (TV film)
2011 Místo činu: Kolín - Staré železo (TV film)
Rottmann schlägt zurück (TV film)
2010 Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
2004 Cowgirl
2002 Liebe und Verrat (TV film)
2001 99euro-films
2000 Rote Glut (TV film)
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
1998 Schimanski: Den matek (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
1996 Der Ausbruch (TV film)
1995 Ex (TV film)

TV seriály

1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2010 Olaf TV - Von Schubert zu Mensch (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cuba Libre (TV film)
1995 Stille Nacht
1993 Blue Murder (studentský film)
1992 Warme Geld, Das

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Alfons Třasořitka
2014 Zorn - Tod und Regen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky