foto

Erich Padalewski

  • nar. 8.4.1930 (89 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2002 Regentage (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1985 André schafft sie alle
1981 Bockerer
1980 Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
Maria Theresia (TV film)
1978 Geile Nichten
Hotel lásky v Tyrolích
Tři švédky v Tyrolích 2
1977 Arrête ton char... bidasse!
Casanova & Co.
1976 Auch Mimosen wollen blühen
Eso v rukávu
Sherlock Holmes ve Vídni
1975 Bis zur bitteren Neige
Die Brücke von Zupanja
Gelbe Nachtigall, Die
1974 Wenn Mädchen zum Manöver blasen
Zwei im siebenten Himmel
Žhavé Alpy
1973 Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus
Frau Wirtins tolle Töchterlein
Frühreifen-Report
Hausfrauen Report international
Přehlídka (TV film)
Van der Valk a boháči (TV film)
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Auch Fummeln will gelernt sein
Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
Die liebestollen Apothekerstöchter
Immer Ärger mit Hochwürden
Liebe durch die Autotür
Liebesspiele junger Mädchen
Stalo se na zámku Wildberg
1971 Außer Rand und Band am Wolfgangsee
Einer spinnt immer
Gestrickte Spuren (TV film)
Immer die verflixten Weiber
Kaiser Karls letzte Schlacht (TV film)
1970 Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller
1969 Das Lamm (TV film)
Frau Wirtin hat auch eine Nichte
Liebe durch die Hintertür
1968 Bei Kerzenlicht (TV film)
Frau Wirtin hat auch einen Grafen
1967 Der Schandfleck (TV film)
Postlagernd Opernball - Die Affäre Redl (TV film)
1966 Happy End am Wolfgangsee
In Frankfurt sind die Nächte heiß
Ollapotrida (TV film)
1965 Ruf der Wälder
1963 Sing, aber spiel nicht mit mir
1962 Tanze mit mir in den Morgen
Vor Jungfrauen wird gewarnt
1961 Autofahrer unterwegs
1960 Das Dorf ohne Moral

TV seriály

2005 Polly Adler (TV seriál)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Hra skončila (E05)
Big Ben (TV seriál)
Sport zabíjí (S10E04)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1970 Omer Pacha (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Dokumentární

2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung - a.z.

Divadelní záznam

1993 Moral (divadelní záznam)
1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)
1980 Der Mustergatte (divadelní záznam)
1969 Die Eintagsfliege (divadelní záznam)
Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
1968 Ein Denkmal fährt Rad (divadelní záznam)
Weekend (divadelní záznam)
1967 Die Geierwally (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1966 Alle Trümpfe in der Hand (divadelní záznam)
Anna Gorth (divadelní záznam)
Aufruhr im Bäckerladen (divadelní záznam)
Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1962 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1961 Das Mädchen mit dem Zucker (divadelní záznam)
1960 Der Meineidbauer (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Das Dorf ohne Moral

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky