foto

Lukas Ammann

  • nar. 29.9.1912
    Basel, Švýcarsko
  • zem. 3.5.2017 (104 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Herr Goldstein
2000 Místo činu: Frankfurt - Vražda u řeky (TV film)
1998 Meschugge
1990 Der achte Tag
Florian
Fuga dal paradiso
1988 Klassezämekunft
1983 Dorothée, danseuse de corde (TV film)
1981 Lebende Leichnam, Der (TV film)
1979 Galadiner zum 75. Geburtstag von Salvador Dali (TV film)
1973 Der Zarewitsch (TV film)
1972 Hexen geschändet und zu Tode gequält
Massagesalon der jungen Mädchen
1971 Großer graublauer Vogel, Ein
Ich träume von Millionen (TV film)
Professor Sound und die Pille - Die unwahrscheinliche Geschichte einer Erfindung (TV film)
1970 Dällebach Kari
1968 Das höhere Leben (TV film)
Der Reformator (TV film)
Gold für Montevasall (TV film)
Jet Generation - Wie Mädchen heute Männer lieben
Kolportage (TV film)
Zucker für den Mörder
1967 Auswanderer, Der (TV film)
Das Kriminalmuseum - Kaliber 9 (TV film)
I giorni dell'ira
Panoptikum
1966 Adrian, der Tulpendieb
Der Floh im Ohr (TV film)
Der Kongreß amüsiert sich
Halunken-Spelunke - Eine vergnügte Geschichte mit viel Musik, Die (TV film)
Towarisch (TV film)
Wechselkurs der Liebe (TV film)
1965 Adieu Mademoiselle (TV film)
Caesar und Cleopatra (TV film)
Himbeerpflücker, Der
Nachruf auf Egon Müller (TV film)
1964 Die Reise um die Erde (TV film)
Lebenskünstler (TV film)
1963 Der grüne Kakadu
Die zwölf Geschworenen (TV film)
Ferien vom Ich
Karriere (TV film)
1962 Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Towarisch (TV film)
1960 Der Spielverderber
1959 Akt mit Geige (TV film)
Die ideale Frau
Hast noch der Söhne ja...?
Heiße Ware
Schatz vom Toplitzsee, Der
1957 Eintagsfliege, Die
Ich war ihm hörig
Noc, ve které přišel ďábel
Weißer Holunder - Der grosse Film vom Königsee
1955 Bel Ami
Bel Ami, Der Frauenheld von Paris
1954 Grüezi, Herr Nachbar! (TV film)
1952 Palace Hotel
1942 Menschen, die vorüberziehen
1940 Dilemma
1939 Wachtmeister Studer

TV seriály

1994 Air Albatros (TV seriál)
Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Fascht e Familie (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
Slim Callaghan greift ein (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
Zu viele Köche (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1961 Duett zu dritt (TV film)
1959 Hast noch der Söhne ja...?
1954 Grüezi, Herr Nachbar! (TV film)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky