foto

Ferdinand Raimund

  • nar. 1.6.1790
    Vídeň
  • zem. 5.9.1836 (46 let)
    Pottenstein, Rakouské císařství

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Der Bauer als Millionär (TV film) - kniha
1964 Verschwender, Der - kniha
1963 Bauer als Millionär, Der (TV film) - kniha
1961 Bauer als Millionär, Der - kniha
1953 Der Verschwender - kniha
1942 Brüderlein fein - kniha
1934 Její největší úspěch - kniha

Divadelní záznam

2007 Die Unheil bringende Krone (divadelní záznam) - kniha
2006 Die gefesselte Phantasie (divadelní záznam) - kniha
2005 Moisasurs Zauberfluch (divadelní záznam) - kniha
2004 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam) - kniha
2000 Der Verschwender (divadelní záznam) - kniha
1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam) - kniha
1984 Der Verschwender (divadelní záznam) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Der Alpenkönig und der Menschenfeind

Divadelní záznam

2000 Der Verschwender (divadelní záznam) - divadelní hra
1967 Der Bauer als Millionär (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky