foto

Clifford McGhee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Repairations! The Musical
2013 Hotel, The
2012 Battlefield America
2008 Zprávy TV Onion
2005 Buď v klidu
2004 Nakládačka
2002 Zloději času

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Family Ties (S01E04)
2017 Policie Chicago (TV seriál)
Snitch (S05E04)
2016 Crowded (TV seriál)
Come Back (E13)
In Hiding (E12)
Daughter (E11)
další epizody (13)
2015 Komplikace (TV seriál)
Immune Response (E04)
2014 Black Jesus (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Kids Aren't All Right (S05E02)
2013 Graceland (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Mimo hru (S01E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci hlav (S04E21)
Tráva (TV seriál)
Přes práh (S08E10)
Mladé stromky (S08E09)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Blackout (E18)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky