foto

William deVry

  • nar. 20.4.1968 (50 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Surviving Theater 9
2014 The Outsider
2012 Děsivé podezření (TV film)
In Return
2011 Tři týdny, tři děti (TV film)
2006 Double Cross (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Liebe auf den 2. Blick
Spalující oheň (TV film)
2001 Dream Storm (TV film)
1999 The Lost World (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Nedostupná pro kovboje (TV film)
Podezřelá (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Sopka: Hořící sníh (TV film)
1995 Once in a Blue Moon

TV seriály

2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící řetězec (S11E12)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
What God Wants (S01E10)
Measure of Disorder (S01E07)
The Crucible (S01E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Život jiných (S05E19)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Ruku na to (S01E07)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Prozrazené tajemství (S06E17) - a.z.
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Schůzka na nejvyšší úrovni (S05E15)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Absolutní moc (S04E17)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Vyhánění čerta ďáblem (S03E13)
Vzpomínky Jolinar (S03E12)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál) - herec, a.z.
Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Nestálý měsíc (S02E12)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2004 Daytime's Greatest Weddings

TV pořady

2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace