foto

Alfred Neugebauer

  • nar. 27.12.1888
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 16.9.1957 (68 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Seven Women, Seven Sins
1957 Ober zahlen
1956 Hengst Maestoso Austria
1955 Du bist die Richtige
Zwei Herzen und ein Thron
1954 Bruder Martin
Der Färber und sein Zwillingsbruder (divadelní záznam)
Die Perle von Tokay
Erste Kuß, Der
Mládí královny Viktorie
Vídeňský komediant
1953 Der Feldherrnhügel
Der Verschwender
Eine Nacht in Venedig
1952 Gefangene Seele
Herz der Welt
1951 Schweigende Mund, Der
1950 Das vierte Gebot
1949 Das Kuckucksei
Das Siegel Gottes
Doktor Rosin
Eroica
Wiener Mädeln
1948 Gottes Engel sind überall
Maresi
Proces
The Mozart Story
1947 Die Welt dreht sich verkehrt
Geld ins Haus
Singende Engel
1946 Praterbuben
1945 Zářící stíny
1944 Das Herz muß schweigen
Glück bei Frauen
Psí dny
1943 Die kluge Marianne
Dobrodružství v grandhotelu
Reisebekanntschaft
Schwarz auf weiß
Zwei glückliche Menschen
Ženy nejsou andělé
1942 Brüderlein fein
Mozart
Sommerliebe
1941 Dreimal Hochzeit
Liebe ist zollfrei
So gefällst Du mir
1940 Der Postmeister
Herz ohne Heimat
Opereta
Očekávám tě
Sedm let neštěstí
1939 Dobrodružství pokračuje
Hotel Sacher
Ich bin Sebastian Ott
Láska ze všech největší
Premiéra Butterfly
1938 Geld fällt vom Himmel
Konzert in Tirol
Zrcadlo života
Šťastný smolař
1936 Dunajské melodie
Ernte
Kde skřivánek zpívá
Konfetti
Květy z Nizzy
Marja Valevská
Postilion z Lonjumeau
Prater
1935 ...nur ein Komödiant
Alles für die Firma
Nebe na zemi
Svět se točí kolem lásky
1934 Ein Stern fällt vom Himmel
Frühjahrsparade
Rozpustilá Čibi
Vysoká škola
1933 Unser Kaiser
1932 Der Prinz von Arkadien
1931 Das Schicksal einer schönen Frau
Die Blumenfrau von Lindenau
Dáma a její šofér
Purpur und Waschblau
1930 Geld auf der Straße
1921 Die Narrenkappe der Liebe

Dokumentární

1923 Die Tuberkulose

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace