foto

Sandra Samos

  • nar. 9.4.1987 (32 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pornografie
2002 W kogo ja sie wrodzilem? (TV film)
2001 blok.pl

TV seriály

2010 Usta usta (TV seriál)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace