foto

Lew Rywin

  • nar. 10.11.1945 (73 let)
    Nizhny Alkeyev, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kariera Nikosia Dyzmy
1999 Prawo ojca
1997 Brat naszego Boga
1995 Cwał
Tato
1992 Tak, tak
Vše na čem záleží
1989 Vítězství ducha

TV seriály

2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Matura - część 2 (E19)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Prostytutki i CKM (E03)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace