foto

Anna B. Sheppard

  • nar. 18.1.1946 (72 let)
    Zyrardów, Mazowieckie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Untitled Spider-Man: Homecoming Sequel
2018 Overlord
2017 Americký zabiják
2016 Podfukáři 2
2014 Zloba - Královna černé magie
Železná srdce
2013 Zlodějka knih
2011 Captain America: První Avenger
Ďáblův dvojník
2009 Hanebný pancharti
2007 Hannibal - Zrození
Santa má bráchu
2005 Oliver Twist
Sahara
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
2003 Rytíři ze Šanghaje
2002 Pianista
2000 Možná, miláčku
Nikomu nevěř
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
1998 Martha, Frank, Daniel a Laurence
Tajemství krokodýlů
Zakázaná touha
1997 Washingtonovo náměstí
1996 Dračí srdce
Netvor
1993 Schindlerův seznam
1988 Jak zabít kněze
1985 Paradigma
1982 Imperativ
Pokušení (TV film)
1981 From a Far Country
1980 Konstanta
Kontrakt (TV film)
1979 Wege in der Nacht (TV film)
1978 Spirála
1977 Ochranné zbarvení
Pani Bovary, to ja
Sam na sam
1976 Brunet přijde po setmění
Długa noc poślubna (TV film)
1975 Čtvrtletní bilance
1974 Zločin bez masky
1973 Iluminace
Rewizja osobista
1972 Hipoteza (TV film)
Jak zabíjet lásku
1971 Rodinný život
Za zdí (TV film)

TV seriály

2009 Vězeň (TV seriál)
Checkmate (E06)
Schizoid (E05)
Darling (E04)
další epizody (6)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (10)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace