foto

Erika Alexander

  • nar. 19.11.1969 (50 let)
    Winslow, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I See You
2017 Uteč
2016 Hrdinové z New Jersey
2014 Elsa & Fred
Magic City, The
2009 La Mission
2006 Déjà Vu
Sixty Minute Man (TV film)
2004 Tricks
2002 Hollywood, Hollywood
Milovat Lizu
2001 Třicet let života
1999 KnitWits Revisited (TV film)
1998 Klub 54
Rodina matky Flory (TV film)
1994 Override (TV film)
1992 Vraždy na pobřeží
1991 Řekl, řekla...
1990 Common Ground (TV film)
Dlouhá cesta domů
Poslední nejlepší rok mého života (TV film)
1987 My Little Girl
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)

TV seriály

2019 Bootstrapped (TV seriál)
Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
Assassination Day (E10)
I Declare War (E09)
Labels (E08)
další epizody (10)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of Secrets: Chapter Three: Pillar of Fire (S02E13)
The Book of Secrets: Chapter Two: Just and Unjust (S02E12)
The Book of Secrets: Chapter One: Prodigal Son (S02E11)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
The Book of Blood: Chapter Three: The Sange (S02E07)
The Book of Consequences: Chapter Four: Translucent Freak (S02E04)
další epizody (4)
Nesvá (TV seriál)
High-Like (S03E05)
Backwards-Like (S03E03)
Better-Like (S03E01)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (6)
2016 Recovery Road (TV seriál)
My Loose Thread (E05)
Bosch (TV seriál)
Královna mučedníků (S02E09)
Držme se peněz (S02E08)
Čas zmizet (S02E07)
další epizody (8)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Bláznivá láska (S11E19)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přenašeč (S01E02)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Cake on the Way (E05)
No Rounds (E03)
The Goat Rodeo (E02)
další epizody (4)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Objev (S02E04)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Dva příběhy (S07E13)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
The Born Identity (S03E11)
Death Becomes Her (S03E09)
No Clemency for Old Men (S03E06)
další epizody (4)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblovo kolo (S04E22)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
V bezpečí (S04E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Gerily v mlze (S06E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Případ kapřího transvestity (S08E04)
2006 Po právu (TV seriál)
The Ten Percenter (E06)
Pohotovost (TV seriál)
Není se kam ukrýt (S12E19)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rituál (S05E14)
2002 Street Time (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
And So, We Commence (S08E24)
Rudy's Retreat (S08E21)
Clair's Reunion (S08E20)
další epizody (5)
1991 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Place (S08E12)
Olivia Comes Out of the Closet (S08E10)
Warning: A Double-Lit Candle Can Cause a Meltdown (S08E05)
další epizody (9)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
Cosby Show (TV seriál)
Clair's Liberation (S07E11)
It's a Boy (S07E10)
Just Thinking About It (S07E07)
další epizody (4)
1989 Mahabharata (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 John Lewis: Good Trouble

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky