foto

Gloria Castillo

  • nar. 2.7.1933
    California, USA
  • zem. 24.10.1978 (45 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 You've Got to Be Smart
1958 Teenage Monster
The Light in the Forest
1957 Invasion of the Saucer Men
Reform School Girl
1956 Runaway Daughters
1955 Lovcova noc
The Vanishing American

TV seriály

1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace