foto

Meret Becker

  • nar. 15.1.1969 (50 let)
    Brémy, Bremen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ostwind 4 - Aris Ankunft
Tatort - Das Leben nach dem Tod (TV film)
Tatort - Der gute Weg (TV film)
2018 Slečna Dolittle
Tatort - Meta (TV film)
Tatort - Tiere der Großstadt (TV film)
Wer hat eigentlich die Liebe erfunden?
2017 A Change in the Weather
Tatort - Amour fou (TV film)
Tatort - Dein Name sei Harbinger (TV film)
2016 Makej, kovboji!
Tatort – Dunkelfeld (TV film)
Tatort: Wir - Ihr - Sie (TV film)
2015 Der Verlust (TV film)
Tatort - Das Muli (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Lügen und andere Wahrheiten
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
Malá mořská víla (TV film)
Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Prameny života
Unter Verdacht - Ohne Vergebung (TV film)
Vlhká místa
Západ
2011 Die Lehrerin (TV film)
Fliegende Fische müssen ins Meer
Kohout na víně
Rottmann schlägt zurück (TV film)
2010 Aufschneider (TV film)
Boxhagener Platz
Das Leben ist zu lang
Gurbet - Fremde Heimat (studentský film)
2009 Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
2008 Crash
Die Glücklichen
Friedliche Zeiten
2007 Meine schöne Bescherung
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Pojď blíž
2005 3° Kälter
Mnichov
Modrooká Polly
Urlaub vom Leben
Žabí lamento
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
PiperMint... das Leben möglicherweise
2003 Dusty, die Hausstaubmilbe - Das Staubfest
Hamlet_X
Katzenzungen (TV film)
Mutti - Der Film
Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin)
2002 Nogo
2001 Heinrich der Säger
Null Uhr 12
Planet Alex
2000 Fernes Land Pa-Isch
Il furto del tesoro
Rote Glut (TV film)
1999 Der Einstein des Sex
Der Vulkan
Geheimnis, Das
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Kulička a Toník
1998 Hundert Jahre Brecht
Painted Angels
1997 Comedian Harmonists
Diamanten küßt man nicht (TV film)
Liebe Lügen (TV film)
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
Sperling und der gefallene Engel (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Kondom des Grauens
1995 Das Versprechen
1994 Blaue, Der
Die Sieger
Eurocops - Drei Mädchen (TV film)
Freundinnen (TV film)
Im weißen Rößl am Wolfgangssee (TV film)
Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
Schamlosen, Die (TV film)
1993 Ebbies Bluff
Nevinný
1992 Geteilte Nacht
Happy Birthday, Türke!
Kleine Haie
1991 Allein unter Frauen
Fremde, liebe Fremde (TV film)
1990 Werner - Beinhart!
1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)

TV seriály

2004 Strom přání (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kathedralen der Kultur
2011 Die Kulturakte (TV film)

Host

TV pořady

2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2011 Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky