foto

Zaida Bergroth

  • nar. 1977
    Kivijärvi, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Režijní filmografie

Filmy

2018 Oona
2017 Miami
2011 Hodný syn
2009 Poslední kovboj zůstává
2007 Heavy Metal
2006 Kunnanjohtaja
2004 Lasileuka (studentský film)
2002 Viime hetken ostoksia (studentský film)
2000 Tuntematon kaupunki (studentský film)
1999 Säämies (studentský film)
1998 Hiukset (studentský film)
Veera (studentský film)

Dokumentární

2001 Promootio 2001 (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Miami
2011 Hodný syn
2009 Poslední kovboj zůstává
2007 Heavy Metal
2006 Kunnanjohtaja
2004 Lasileuka (studentský film)
1998 Hiukset (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Egyptská princezna
2007 Sooloilua
2002 Kunniavelka

TV pořady

2007 100 vuotta, 100 minuuttia (TV pořad)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2001 Promootio 2001 (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace