foto

Manolo Travieso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 SinVerguenzas
2014 After School
2012 Unknowns
2009 GB: 2525
2005 Můj velký tlustý nezávislý film
2003 Hon na člověka

TV seriály

2012 Rob (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící stisk (S02E04)
1999 Ally (TV seriál)
Beltrán, Los (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2014 La Comay: Aparente y Alegadamente

Režijní filmografie

Filmy

2016 SinVerguenzas

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 La Comay: Aparente y Alegadamente

Host

TV pořady

2003 World Poker Tour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky