foto

Hugo Gottschlich

  • nar. 30.10.1905
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 22.3.1984 (78 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Donauwalzer (TV film)
Eine blaßblaue Frauenschrift (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
1977 Liebesgeschichten und Heiratssachen (TV film)
1976 Duett zu dritt
Feuerwerk
Jakob der Letzte (TV film)
1975 Konzert, Das (TV film)
Viel Lärmen um nichts (TV film)
1972 Defraudanten (TV film)
Letzte Werkelmann, Der
Stalo se na zámku Wildberg
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
Der junge Baron Neuhaus (TV film)
Sankt Peters Regenschirm (TV film)
Theodor Kardinal Innitzer (TV film)
1970 Der Querulant (divadelní záznam)
1969 Der Unbedeutende (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
1966 Der Fall Auer/Ranneth - Unschuldig hinter Gittern (TV film)
Weibsteufel, Der
1965 3. November 1918
Der Alpenkönig und der Menschenfeind
1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
Heirate mich, Cherie
Schwejk's Flegeljahre
1963 Ein Dorf ohne Männer (TV film)
Hin und her
Tingel Tangel (TV film)
1962 Eine Nacht in Venedig (TV film)
Forever My Love
Mariandls Heimkehr
1961 Bauer als Millionär, Der
Mariandl
1960 Der brave Soldat Schwejk
1959 Der Fall Pinedus (TV film)
Herrn Josefs letzte Liebe
1958 Der Priester und das Mädchen
Hallo Taxi
Heiratskandidaten
Man ist nur zweimal jung
1957 ...und führe uns nicht in Versuchung
Die Heilige und ihr Narr
Die Lindenwirtin vom Donaustrand
Wien, du Stadt meiner Träume
1956 Bademeister Spargel
Hengst Maestoso Austria
Lumpazivagabundus
Sissi, mladá císařovna
1955 An der schönen blauen Donau
Mozart
Sarajevo
1954 Der rote Prinz
Vídeňský komediant
Wie die Jungen sungen
1953 Der Verschwender
Eine Nacht in Venedig
Einmal keine Sorgen haben
Franz Schubert
Fräulein Casanova
Hab' ich nur deine Liebe
Pünktchen und Anton
1952 Abenteuer im Schloß
Abenteuer in Wien
1951 Das Tor zum Frieden
Es geschehen noch Wunder
Gangsterpremiere
Stadtpark
Weiße Schatten
Wiener Walzer
Wonder Kid, The
1950 Cordula
Der Seelenbräu
Der Wallnerbub
Großstadtnacht
Jetzt schlägt's 13
Küssen ist keine Sünd
1949 An klingenden Ufern
Das Kuckucksei
Das Siegel Gottes
Mein Freund, der nicht nein sagen konnte
Vagabunden
1948 Arlberg-Express
Die Schatztruhe
Fregola
Hin und her
1947 Singende Engel
1940 Der Postmeister
Donauschiffer
Očekávám tě
1939 Ein Bombengeschäft
1934 Der junge Baron Neuhaus

TV seriály

1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
1972 Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace