foto

Kata Dobó

  • nar. 25.2.1974 (45 let)
    Győr, Maďarsko

Biografie

Kata Dobó, rodená Katalin Kovács, sa narodila v meste Győr v Maďarsku. Do svojich 16 rokov bola nevýrazným dievčaťom a preto sa rozhodla že má na viac a stala sa modelkou. Nie len doma, ale aj v Nemecku bola veľmi vyhľadávanou. Herecké umenie začala študovať na Filmovej akadémii, no ukončila iba jeden ročník. V roku 1999 sa presťahovala do Los Angeles. S manželom Andy Vajnom sa rozviedli, deti nemá. Žije v Santa Monice v Kalifornii.

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brazilci
Budapest Noir
Pappa pia
2010 Halálkeringö
2009 King Conqueror
2007 Ben David: Broken Sky
Krev jako čokoláda
2006 Szabadság, szerelem
Základní instinkt 2
2005 Nic víc než sex
2003 Masakr na střední škole
Zabiják
2002 Rollerball
2001 15 minut
Americká rapsodie
1999 Európa expressz
1998 Ámbár tanár úr
1997 A miniszter félrelép

TV seriály

2018 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (17)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Egynyári kaland (TV seriál)
A lehetőségek földje (S02E06)
Hőségriadó (S02E05)
Bálkirálynők (S02E04)
další epizody (4)
Válótársak (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (8)
2015 Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (11)
2014 Fapad (TV seriál)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
Áprilisi tréfák (E08)
další epizody (7)
Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (10)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
Hazudj igazat (S01E12)
A meglepetés (S01E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kölcsönlakás

Host

TV pořady

2014 Stílusvadász (TV pořad)