foto

Elizabeth Kling

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 One Percent More Humid
2013 The Lifeguard
2009 Síla vody
2007 Holky fotbal nehrajou
2002 Chodím s Lucy
2001 Neviditelný cirkus
1998 Magická posedlost
1997 Propadlí lásce
Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
1995 Georgia
1994 Fiktivní zločiny
1993 Household Saints
1992 Zebří hlava
1990 Muži bez respektu
1988 Beat, The
1987 Salvation!: Have You Said Your Prayers Today?
1985 O.C. a Stiggs
1984 Hrdinové (TV film)

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Black Barn (E10)
Neverland (E09)
Marfa (E08)
další epizody (7)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Where Paradise Is Home (S01E01)
Public Morals (TV seriál)
Starts with a Snowflake (E09)
No Crazies on the Street (E08)
A Good Shooting (E06)
další epizody (5)
2014 Marco Polo (TV seriál)
The Scholar's Pen (S01E07)
Zločin (TV seriál)
Eden (S04E06)
2013 Zločin (TV seriál)
Six Minutes (S03E10)
Hope Kills (S03E07)
Head Shots (S03E04)
další epizody (4)
2012 Zločin (TV seriál)
What I Know (S02E13)
72 Hours (S02E10)
Keylela (S02E07)
další epizody (5)
2011 Zločin (TV seriál)
Učitel (S01E05)
El Diablo (S01E03)
Pohřešovaná (S01E01)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Noc amatérů (S03E09)
Velký objev (S03E06)
další epizody (5)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
Pošetilost (S02E08)
další epizody (6)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pevná chůze (S01E11)
Žádní další synové a dcery (S01E09)
Epidemie (S01E06)
další epizody (4)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Crescendo! The Power of Music

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace