foto

John Griffin

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Babysplitters
The Creatress
2016 Hater
Hlavní podezřelá
2015 Plíživé zlo
2014 Jersey Boys
Neznámí autoři
2011 Answers to Nothing
Kazatel
2010 Cesta ven
2009 Probuzení
2006 Hledáme Ydol
2003 Letuška 1. třídy
1997 Deadlock

TV seriály

2013 Super doktoři (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Život jiných (S05E19)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Reception (TV seriál)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a ulička hrůzy (S04E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rozdrcený a vyhozený (S11E07)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Vražda meziměsto (S04E08)
Mrtvá voda (S04E07)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Witch Trash (S02E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
1994 Sladké údolí (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hater

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky