foto

Kristine Cofsky

  • nar. 23.8.1983 (37 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Just the Way You Are (TV film)
No Men Beyond This Point
2013 Cinemanovels
Three Days in Havana
2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
In No Particular Order
2009 Red Rooster, The
Smile of April
2008 Of Golf and God
When Life Was Good
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Seeking Fear
Sleepover Nightmare

TV seriály

2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol Omega (S03E10)
David (S03E09)
Philip (S03E06)
další epizody (4)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Uran-235 (S02E06)
Jenny (S02E05)
11:27 (S02E04)
další epizody (4)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Pokoj 101 (S01E05)
další epizody (4)
Motiv (TV seriál)
Mrtvé jméno (S04E02)
2015 Mistresses (TV seriál)
Love Is an Open Door (S03E06)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
Motiv (TV seriál)
Slepá ulička (S02E05)
2013 Já a robot (TV seriál)
Kůže (E02)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky