foto

Jonathan Amos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
Paddington 2
2016 Grimsby
2014 Zuřivá salsa
2013 In Fear
2011 Útok na věžák
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa

TV seriály

2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Pramface (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Reckless Driving (S02E02)
Found in Soho (S02E01)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Over the Hill (S01E06)
The Missing Link (S01E04)
The Fixer (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Party Animals (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
Nighty Night (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
MI5 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nick Cave: 20 000 dní na Zemi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace